Apa yang Perlu Diperhatikan Semasa Memilih Mentor

mentor

Pakar pemasaran internet mana yang harus anda dapatkan nasihatnya? Orang-orang ini, yang telah disebut sebagai ‘guru’ oleh beberapa orang, mempunyai lebih banyak pengalaman dalam dunia Pemasaran Internet daripada yang lain. Tetapi nampaknya ada guru baru di blok itu setiap hari tidak ada! Oleh itu, siapa yang anda percayai? Inilah yang perlu dicari semasa memilih mentor.

1. Adakah mereka menjana wang untuk melakukan perkara yang mereka ajarkan kepada anda DOWNLOAD APK XE88 ? Banyak ‘pakar’ pemasaran internet adalah pakar dalam mempromosikan diri. Adakah anda percaya bahawa mereka telah melakukan apa yang mereka katakan? Sangat mudah untuk mengatakan bahawa mereka telah menghasilkan ‘sejuta dolar’ dari sistem semasa anda berada di internet. Anda juga dapat tangkapan layar Photoshop PayPal dan ClickBank untuk “menunjukkan” bahawa anda telah menjana lebih banyak wang daripada yang sebenarnya anda miliki.

2. Adakah mereka membantu dan memberi anda rancangan langkah demi langkah? Pakar yang terbaik dalam mengajar pemasar internet pemula adalah mereka yang dapat memberikan rancangan terperinci demi langkah untuk berjaya.

3. Adakah mereka melakukan sesuatu yang anda rasa dapat anda lakukan? Terdapat banyak jenis pakar pemasaran internet. Caranya adalah dengan mencari mentor yang dapat mengajar anda strategi yang paling selesa dengan diri anda.

4. Adakah mereka mengatakan bahawa anda boleh melakukannya tanpa melakukan kerja? Ayuh, hanya ada sedikit kehidupan yang boleh anda capai tanpa kerja. Sesekali, seseorang mendapat jackpot – sama ada di kasino atau dalam talian. Tetapi, sebahagian besarnya, menjana wang dalam bentuk apa pun memerlukan kerja. Sekiranya seseorang menjanjikan sistem ‘tanpa kerja’ kepada anda, selamat tinggal dan pergi.

5. Adakah etika? Terdapat banyak cara untuk menjana wang dalam talian yang sebahagiannya dapat hidup dan yang lain sangat tidak beretika. Pastikan anda dapat hidup dengan diri anda setiap hari sebelum anda memulakan skim pemasaran internet. Saya sangat mempercayai apa yang berlaku, yang berlaku!

6. Ini mudah. Adakah anda masuk? Sekiranya anda mendapati anda mengklik dengan seseorang, kemungkinan mereka akan menjadi mentor yang baik. Tetapi di sebalik itu, mana-mana orang tahu lebih kurang langsung jika ia tidak akan berjaya. Anda boleh mengetahui bila seseorang tidak akan menolong. Gunakan naluri anda.

Terdapat begitu banyak orang yang mengaku sebagai ‘pakar’ pemasaran internet. Sila pilih dengan bijak sebelum memilih mentor. Apabila anda menjumpainya, anda pasti mempunyai perasaan jika mereka tidak atau tidak.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *